Over ons

Sinds 2018 werken we met veel plezier samen aan uiteenlopende projecten. Naast onze opdrachten zijn er natuurlijk nog de administratieve klussen, werving- en selectiewerkzaamheden, organisatorische zaken en wat schoonmaakwerk: doen we allemaal zelf. Gewoon, omdat we het ontzettend leuk vinden van A tot Z met ons bedrijf en ons werk bezig te zijn. Dat doen we met een kritische blik en zo nu en dan een vragenvuur: hoe hoger de betrokkenheid, hoe beter we met elkaar werken aan een goed resultaat. Je zult ons niet snel horen zeggen dat iets niet kan. We denken in mogelijkheden.

Waar wij voor staan

De wereld is in beweging, dat is geen nieuws. De snelheid waarmee die beweging plaatsvindt is wél nieuw. We willen met z’n allen meer woningen, een betere bereikbaarheid, een duurzaam energienetwerk, een toekomstbestendig klimaatplan én genieten van de natuur en ons landschap. Dit moet allemaal een goede plek krijgen in onze omgeving en het liefst ook nog vandaag. Projecten in de openbare ruimte worden daardoor steeds complexer. Van beheer en onderhoud tot compleet nieuwe gebiedsontwikkelingen: er wachten voortdurend nieuwe uitdagingen.  
 
Met deze uitdagingen gaan wij graag aan de slag. De kwaliteit van onze leefomgeving heeft invloed op onze gezondheid. Denk aan schone lucht, even opladen in de natuur of veilig van A naar B kunnen reizen. Een goede leefomgeving draagt bij aan ons welzijn en nodigt uit om naar buiten te gaan. Daarom willen we betekenisvol werk leveren vanuit onze kernwaarden: liefde voor techniek, deskundigheid, betrokkenheid en vrijheid.  

Liefde voor Techniek

De liefde voor techniek is wat ons bindt. We horen graag jullie mooiste technische verhalen en natuurlijk vertellen we die zelf ook graag. Techniek is voor ons een onuitputtelijke bron van inspiratie om te komen tot creatieve oplossingen. Daarbij vergeten we niet voor wie we het doen: onze klanten, inclusief zakelijke en financiële kaders.  

Deskundigheid

We weten wat er speelt. Nu én in de toekomst, want werken in de openbare ruimte vraagt om een perspectief op de komende tien, twintig en soms vijftig jaar. Samen hebben we zo’n 80 jaar ervaring in huis en we leren nog elke dag bij: we leren van elkaar, van onze projecten en we volgen nieuwe ontwikkelingen via seminars, cursussen en workshops.  

Betrokkenheid

We zijn geen familie. Althans, niet op papier. Toch voelt het als een familiebedrijf. We zijn allemaal 24 uur per dag en -ja echt- 7 dagen per week met ons vak bezig. Daarvoor hoeven we alleen maar om ons heen te kijken. De openbare ruimte is overal, zelfs daar waar weinig ruimte is. Waar we ook lopen, rijden of zijn, we zien altijd techniek. En we zien elkaar. We zijn eerlijk, direct en we staan open voor feedback. Die ruimte is er omdat we werken vanuit vertrouwen en streven naar kwaliteit. 

Vrijheid

Wij zijn er van overtuigd dat mensen het meest te bieden hebben als ze doen wat ze leuk vinden. We zien meerwaarde in het inrichten van je werk op een manier die bij je past, waaronder het indelen van je werkdag, je werkplek, de opdrachten die je doet en de opleidingen en trainingen die je kiest. Heb je een idee of een bepaalde ambitie die je met ons wilt delen? Van harte welkom! 
Onze mensen
Remco van den Brink
remco@proreni.nl
"Wat voor mij civiele techniek zo mooi maakt is de grote diversiteit van projecten. De ene keer werk ik aan grote landelijke programma’s, de andere keer ben ik een wipkip in een speeltuin aan het vervangen."
Wendy van den Brink
wendy@proreni.nl
"Als officemanager moet er achter de schermen veel geregeld worden. Van de administratie tot vacatures op de website en van een bloemetje op de verjaardagen tot het op tijd betalen van facturen. Erg veelzijdig en altijd dynamisch!"
Robbert Bron
robbert@proreni.nl
Stefan van den Helder
stefan@proreni.nl
“Door samen te werken en het verbinden van mensen en kansen ontstaan projecten die het verschil maken en die er toe doen. Werken aan dat soort projecten is wat mij drijft!”
Peter Hermanns
peter@proreni.nl
"Samen met het team gebogen over een tekening discussiëren tot we het beste ontwerp hebben en dit vervolgens terugzien in de praktijk! Dan ben ik trots dat ik daar als projectleider aan heb kunnen bijdragen!"
Simon de Jong
simon@proreni.nl
“Ruimtelijke ordening is een complex werkgebied omdat alles met elkaar samenhangt. De openbare ruimte begint al wanneer mensen de deur uitstappen. Dit alles maakt het projectleiderschap uitdagend en een eer om aan het roer te mogen staan.”
Niels van Rijswijk
niels@proreni.nl
“Hoe mooi is het dat we in het landschap tastbare objecten maken die er toe doen! Dat is wat mij drijft.”
Tanja Vissers
tanja@proreni.nl
"Het verbinden van verschillende partijen is waar mijn kracht zit en wat ik leuk vind."